Nahajate se: Domov: / Rudolfovi tedni športa 2015 / Program / Ženski rokometni klub Krka

Velikonočni turnir ženskega rokometnega kluba Krka

V Športni dvorani Stopiče, se je že 9. leto zapored odvijal tradicionalni velikonočni turnir. Organizatorji Ženskega rokometnega kluba Krka so se potrudili in si že deveto leto zapored vzeli čas za velikonočni turnir, ki se kot vsako leto tradicionalno odvija na veliki ponedeljek.

Na turnirju so bile udeležene ekipe starejših deklic iz Brežic, Ilirske Bistrice in dve ekipi Krke. Turnir je bil sestavljen iz dveh delov. V dopoldanskem delu sta se odvili dve tekmi in sicer med Krko 1 in Krko 2, kjer je bila uspešnejša ekipa Krke 1, ki se je tudi uvrstila v finale turnirja. V drugi tekmi sta se pomerili ekipi iz Brežic in Ilirske Bistrice, kjer je bila uspešnejša ekipa iz Brežic in se je prav tako uvrstila v finale.

V drugem delu turnirja, ki je sledil po kosilu, sta se pomerili za 3. In 4. mesto ekipi Ilirske Bistrice in Krke 2, kjer je slavila ekipa Ilirske Bistrice in je tako zasedla 3. mesto, Krka 2 pa 4. mesto.

V finalu velikonočnega turnirja sta se pomerili ekipi Krke 1 in Brežic, kjer so slavile Krkašice in tako zasedle 1. mesto na turnirju.

Vse ekipe so simbolično nagradili in jim priskrbeli vrečko z sladkarijami, ter v sodelovanju z Agencijo za šport podelili medalje.

Vabilo

 

Nahajate se: Domov: / Rudolfovi tedni športa 2015 / Program / Ženski rokometni klub Krka

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information