Nahajate se: Domov: / Rudolfovi tedni športa 2009 / Program / Šahovsko tekmovanje

Šahovsko tekmovanje

sahovsko-drustvo
Razpis mladinskega šahovskega tekmovanja

OŠ Drska Novo mesto kot gostitelj in Šahovsko društvo KRKA Novo mesto kot tehnični izvajalec organizirata šahovsko tekmovanje za mladince in mladinke v okviru 3. Rudolfovega tedna športa v Mestni občini Novo mesto.

Razpis mladinskega tekmovanja
Razpis članskega tekmovanja
Rezultati mladinskega tekmovanja
Rezultati članskega tekmovanja

Tekmovanje bo potekalo v petek, 3. aprila 2009, z začetkom ob 15.30h v jedilnici osnovne šole.

Tekmovanje bo potekalo v treh ločenih starostnih skupinah:

A turnir: fantje in dekleta do 10 let (rojeni 1999 in mlajši)

B turnir: fantje in dekleta do 12 let (rojeni 1997 in mlajši)

C turnir: fantje in dekleta do 16 let (rojeni 1993 in mlajši)

Na vseh treh turnirjih bomo igrali sedem krogov po švicarskem sistemu. Igra se po pravilih FIDE za pospešeni šah, igralni čas pa je 15 minut na igralca (skupaj 30 minut za celo partijo).

Glavni sodnik tekmovanja bo Robert Rudman, mednarodni šahovski sodnik. Za najboljše na turnirju so pripravljene medalje v šestih konkurencah (fantje oziroma dekleta do 10, 12 in 16 let).

Zaradi lažje organizacije in točnega začetka tekmovanja (potrditev prijave najkasneje do 15.10h) prosimo vse mentorje ali starše, da pravočasno poskrbijo za veljavno prijavo (na kateri naj bo ime, priimek, datum rojstva, šola in turnir) na tekmovanje. Naknadne prijave so možne le izjemoma.

Prijave pošljite izključno po elektronski pošti (vsako prispelo prijavo bom potrdil s povratno pošto!) na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do vključno srede, 1. aprila 2009, do 12h. Na dan tekmovanja je obvezna potrditev prijave v igralnem prostoru do 15.10h!

Dodatne informacije: Robert Rudman 031-681-119

Razpis članskega šahovskega tekmovanja

Šahovsko društvo KRKA Novo mesto organizira šahovsko tekmovanje za člane in članice (ter seveda mladince in mladinke ter seniorje) v okviru 3. Rudolfovega tedna športa v Mestni občini Novo mesto.

Tekmovanje bo potekalo v torek, 7. aprila 2009, z začetkom ob 17.30h v sejni sobi (v prvem nadstropju) garderobne stavbe na novomeškem stadionu.

Prijavnina za tekmovanje znaša 5 evrov za člane – članice, mladinci in mladinke pa prijavnine ne plačajo! Prijave na tekmovanje se zbirajo v igralnem prostoru do 1725, ko bo narejen žreb tekmovanja.

Dodatne informacije: Robert Rudman 031-681-119

Vabljeni in na svidenje!

Glavni sodnik Robert Rudman

Novice o delovanju šahovskega društva, rezultati vseh društvenih tekmovanj ter rezultati posameznikov in ekip na državnih prvenstvih so objavljeni na društveni spletni strani – vabljeni k ogledu!

http://www.sahovsko-drustvo-nm.si/

Galerija:

Nahajate se: Domov: / Rudolfovi tedni športa 2009 / Program / Šahovsko tekmovanje

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information