Nahajate se: Domov: / Rudolfovi tedni športa 2008 / Program / Teniški turnir (8-11 let)

Teniški turnir (8-11 let)

Teniški turnir (8-11 let)

Dne, 19.4. in 20.4.2008 je potekal v Novem mestu na igriščih Teniškega kluba Portovald, teniški turnir v kategoriji mini tenis, midi tenis, tenis 10 let, tenis 11 let.

Turnirja se je udeležilo 152 otrok iz cele Slovenije. Kljub slabi vremenski napovedi, je klubu uspelo izpeljati teniški turnir.

Po ocenah staršev in glavnega sodnika,  je bila organizacija turnirja na visokem nivoju. Vsi zmagovalci so prejeli pokale, praktične nagrade in tudi prvo številko glasila Agencije za šport Novo mesto.

Teniški klub Portovald želi vsem zmagovalcem še veliko športnim uspehov.

Teniški turnir je potekal v sklopu ll. Rudofovega tedna športa, ki ga organizira Agencija za šport Novo mesto(www.as-nm.si) ob podpori Fundacije za šport.

 

Teniški klub Portovald se zahvaljuje vsem sponzorjem in vsem, ki so pomagali pri organizaciji teniškega turnirja..-. HVALA

S športnim pozdravom,

TK Portovald

Jiří Volt

galerija:

Predstavitev tenisa - Trgovski center TUŠ

V ponedeljek, 14. 4. 2008 je na predstavitev tenisa v Planet Tuš prišel Vrtec Kekec. Otroci so se zabavali ob družabnih igrah in so izvedeli tudi zakaj se ne igra več z lesenimi loparji.

Spoznali so tudi dve pandi, ki sta se jim pridružili ob igranju tenisa. Ob koncu tenisa so si otroci prislužili kokice. Otroci so morali jesti zelo hitro saj sta pandi bili zelo lačni.

Otroci iz Vrtca Kekec so pokazali, da so pravilno vzgojeni in so razdelili kokice tudi pandama.

Teniški klub Portovald čestita Lami Kastelic, ki je praznovala šesti rojstni dan!

TK Portovald

Nekaj utrinkov iz prireditve si lahko ogledate v spodnji galeriji

Predstavitev tenisa - Najmlajši člani

Tudi najmlajši člani teniškega kluba Portovald (teniški vrtec), ki vadijo pod budnim očesom Ane Benčine, Rafaele Križman in Ane Ravbar, so v petek, 11.4.2008 uživali ob Rudolfovih igrah, ki jih je za njih klub pripravil ob Rudolfovem tednu športa v katerem klub aktivno sodelujuje že drugo leto.

Na koncu so bili vsi nagrajeni!

Nekaj utrinkov iz prireditve si lahko ogledate spodaj

Predstavitev tenisa - Trgovski center TUŠ

Tudi obiskovalci popoldanskih nakupov v trgovskem centru Tuš dne, 8. 4. 2008  niso bili prikrajšani za promocijo tenisa ob  ll. Rudolfovem tednu športa.

Mimoidoči nakupovalci ("bodoči člani") so tako lahko izmenjali par udarcev s trenerji Teniškega kluba Portovald in na ta način spoznali, kaj pomeni "beli šport".

V klubu smo zelo veseli, da je prepoznavnost našega dela zelo dobra, saj skoraj vsi mimoidoči poznajo naše delo in naše turnirje, ki jih organiziramo za širšo javnost !

Nekaj utrinkov iz prireditve si lahko ogledate spodaj

Predstavitev tenisa - dvorana na Otočcu

V torek, 8. 4. 2008 so tudi otroci, ki vadijo tenis v dvorani na Otočcu izvedeli kaj pomeni beseda Rudolf za Novo mesto!

Poglejte, kako so se razveselili nagrad, priznanj in majic, ki jih je podarila Agencija za šport Novo mesto ob II. Rudolfovem tednu športa.

Tk Portovald
Jiří Volt

Nekaj utrinkov iz prireditve si lahko ogledate spodaj


Predstavitev tenisa - Vrtci

Prav na dan počastitve občinskega praznika, dne, 7.aprila so otroci Teniškega kluba Portovald uživali ob Rudolfovih igrah. Otroci so tako spoznali "Rudolfove igre", ki jih je klub pripravil in se ob njih zabavali.

Otroci so tako natančno izvedeli kaj se je zgodilo na ta dan in zakaj je ta dan poseben za Novo mesto.

Trener kluba Jiří pa je tudi spregovoril o Svetovnem dnevu zdravja, ki ga obeležujemo prav na današnji dan.

Utrinke iz predstavitve si lahko ogledate spodaj

Nahajate se: Domov: / Rudolfovi tedni športa 2008 / Program / Teniški turnir (8-11 let)

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information