Nahajate se: Domov: / Rudolfovi tedni športa 2007 / Program / Šahovsko društvo Novo mesto

Šahovsko društvo Novo mesto

FINALNI TURNIR DOLENJSKE ŠAHOVSKE LIGE

Razpis tekmovanja

Osnovna šola Drska Novo mesto (Ulica Slavka Gruma 63, 8000 Novo mesto) kot gostitelj in Šahovsko društvo KRKA Novo mesto kot tehnični izvajalec organizirata 4. in hkrati finalni turnir Dolenjske šahovske lige v šolskem letu 2006/07.

Tekmovanje bo potekalo v okviru Rudolfovega tedna mladih ob prazniku Mestne občine Novo mesto v petek, 13. aprila 2007, z začetkom ob 15.30 v jedilnici osnovne šole.

 

Turnir bo potekal v treh ločenih starostnih skupinah:

    A turnir: fantje in dekleta do 10 let (rojeni 1997 in mlajši)
    B turnir: fantje in dekleta do 12 let ( rojeni 1995 in mlajši)
    C turnir: fantje in dekleta do 16 let (rojeni  1991 in mlajši)

Na vseh treh turnirjih bomo igrali sedem krogov po švicarskem sistemu. Igra se po pravilih FIDE za pospešeni šah, igralni čas pa je 15 minut na igralca (skupaj 30 minut za celo partijo). Glavni sodnik tekmovanja bo Robert Rudman, mednarodni šahovski sodnik.

Za tri najboljše igralce in igralke v šestih konkurencah (fantje oziroma dekleta do 10, 12 in 16 let) so pripravljene nagrade ŠD KRKA Novo mesto, prav tako pa bodo podeljene nagrade za najboljše v šestih skupnih uvrstitvah (po letošnjih štirih turnirjih).

Zaradi lažje organizacije in točnega začetka tekmovanja (potrditev prijave 20 minut pred začetkom turnirja na kraju igranja) prosimo vse sodelujoče, da pravočasno poskrbijo za prijavo (na kateri naj bo ime, priimek, datum rojstva in šola) na tekmovanje. Naknadne prijave na samem tekmovanju so možne le izjemoma.!

Prijave pošljite izključno po elektronski pošti (na vsako prispelo prijavo bom odgovoril s potrditvijo) na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do vključno srede, 11. aprila 2007, do 1200 ure.

Dodatne informacije:
Robert Rudman
gsm: 031-681-119

Spletna stran tekmovanja: http://www.sahovsko-drustvo-nm.si/rezkadM.html

    REZULTATI Tekmovanja - odrasli
    REZULTATI Tekmovanja - mladinci

Nahajate se: Domov: / Rudolfovi tedni športa 2007 / Program / Šahovsko društvo Novo mesto

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information